Ons verhaal

DELTA Concrete Consult is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau, opgericht in 2015 en gevestigd te Vianen.

DELTA Concrete Consult, of afgekort DCC, geeft advies op het gebied van materiaaltechnologie van beton en cementeuze composieten. Het omvat high-end materiaalkunde en materiaaltechnologie en levert diensten voor allerlei klanten in de bouwsector.

Wij zien onszelf graag als creatieve adviseurs. Wij zijn als materiaalspecialisten gewend dialoogpartner te zijn tussen ontwerp en uitvoering. Wanneer klanten bijvoorbeeld problemen hebben met onvoorzien materiaalgedrag, kunnen wij deze problemen helpen opsporen en een reeks praktische oplossingen aanbieden.

DCC is een jong bedrijf en gelieerd aan de Nebest Adviesgroep. Dankzij deze verbinding kunnen wij snel en efficient gebruikmaken van andere specialiteiten binnen de groep. 

Wij onderhouden een nauwe band met veel professionele platforms en comités, zowel nationaal (onder andere StuTech, StuFIB en StuBeCo) als internationaal (het Zwitserse FIB, het Angelsaksische ICT, het Amerikaanse ACI, de Europese EFC en het internatonale RILEM). Wij hebben op deze manier inzicht in de meest recente ontwikkelingen  en toegang tot veel kennis van vele toepassingen van beton en cementeuze composieten. Op uw verzoek kunnen wij u op elke gebied van dienst zijn.

Wij hanteren een professionele gedragscode en vertrouwelijke behandeling van uw opdrachten en gegevens worden uiteraard nooit met derden gedeeld.


Onze missie

Onze kracht komt het beste tot zijn recht wanneer wij in een zo vroeg mogelijk procestadium ingezet worden zodat onze opdrachtgevers technisch creatieve, duurzame en betaalbare mogelijkheden ontvangen.
Het is ons ultieme doel om een passende balans te vinden tussen fitness-for-purpose en kostprijs voor elke oplossing die wij voordragen.