Jos Kronemeijer          BBA; BSc; MICT

Algemeen Directeur / Sr. Materiaaltechnoloog: de connectie maken tussen mogelijke eigenschappen en de gewilde toepassingen.

Senior materiaaltechnoloog, specialist in cementeuze composieten en met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Advanced Concrete Technology. Zeer ervaren in het geven van inputparameters voor gerelateerde technische disciplines, voor zowel ontwerp (structural engineers), productie (RMC en precast fabricanten), uitvoering (building technology experts) als onderhoud (asset managers) en recycling (slopers).

Trots om op zo veel mogelijk manieren deze disciplines te combineren. Biedt oplossingen aan door de verhoudingen, bestanddelen, of – als het echt nodig is – prioriteiten te heroverwegen met aanpalende disciplines. Altijd op zoek naar materiaaleigenschappen die aan de eisen voldoen. Als oprichter en mede-eigenaar van DCC toegeschreven aan de uitdrukking: "Als het eetbaar was, dan zou ik het als ontbijt hebben".

Kamel Arbi                  PhD. Chem. Mat.Sciences;  MSc. Chem. & Applied Physics

Materiaalkundige / bindmiddelchemicus: de connectie maken tussen beschikbare materialen en hun vereiste eigenschappen.

Senior materiaalkundig chemicus, specialist in cementeuze composieten en met meer dan 15 jaar ervaring met academisch onderzoek van de chemie van materialen, in het bijzonder van bindmiddelen. Zeer gekwalificeerd in het ontwerp van eigenschappen, en het garanderen van chemische en fysische compatibliteit van de bestanddelen als het om afgestemde toepassing gaat.

Gespecialiseerd in het verbeteren van duurzame, economische en robuuste cementeuze composieten. Dit wordt bereikt door het opzetten van testprogramma's gericht op het overeenkomen met alle prestatie-eisen. Verder is de heer Arbi lid van meerdere RILEM-commissies en heeft aantoonbaar inzicht in "blended cements", alkaligeactiveerde materialen en geopolymeerbeton.

Mathijs de Vaan        BSc.Eng

Specialist materiaaltechnologie: de connectie maken tussen de beschikbare grondstoffen en de gewenste betoneigenschappen en gedrag in de praktijk.

Materiaaltechnoloog, specialist in het ontwerpen van cement gebaseerde betonsamenstellingen. Dit loopt van het inrichten van laboratoriumonderzoek, het inrichten en begeleiden van mockups tot en met het opschalen naar productie van zowel RMC als prefabbeton en het analyseren en interpreteren van alle daarbij vrijkomende analysegegevens. Verder het evalueren van bestaande procesgangen, het inrichten van schadeanalyse en het aankaarten van optimalisaties.

Daarnaast ervaring in het overdragen van kennis in trainingen, opleidingen en workshops.